Samsun’da silahlı saldırıda bulunan nakliyat şirketi eski ortağı tutuklandı

Samsun’da eski ortak Halit S. (59), nakliyatçı Suat Tüfekçi (73) ve oğlu Osman Tüfekçi’ye (45) silahlı saldırı düzenledi. Ağır yaralanan baba-oğul hastaneye kaldırıldı. Halit S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da eski ortak Halit S. (59), nakliyatçı Suat Tüfekçi (73)

Samsun’da, nakliyat sektörüyle uğraşan bir işletme sahibi, eski ortağı ve onun oğluna yönelik gerçekleştirdiği silahlı saldırı nedeniyle tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesindeki Toybelen Mahallesi’nde bulunan Nakliyatçılar Sitesi Kamyon Garajı’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, nakliyat şirketi sahibi 73 yaşındaki Suat Tüfekçi ve 45 yaşındaki oğlu Osman Tüfekçi, işyerlerinin yazıhanesinde eski ortakları olan 59 yaşındaki Halit S.’nin silahlı saldırısına maruz kaldı. Yaralanarak kanlar içerisinde kalan baba ve oğlu, hızlı bir şekilde ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının kritik olduğu bildirildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Halit S., olayda kullandığı silahla birlikte Atakum ilçesinde gözaltına alındı. Şahsın, Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanmasının ardından, bugün adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Halit S., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.