Samsun’da Silah Tehditine Maruz Kalan Komşu, Şikayet Üzerine Gözaltına Alınan T.A’nın Evinde Silah ve Aletler Bulundu

Samsun’da T.A., komşusunu silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Evinin aramasında; 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi ve kesici alet ele geçirildi. T.A., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da T.A., komşusunu silahla tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Evinin

Samsun’da komşusunu silah ile tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan bir şahsın evinde gerçekleştirilen aramada çeşitli silah ve teçhizatlar bulundu.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesinin Esenevler Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, T.A. isimli kişi, kızdığı alt komşusunun kapısına gelerek silahlı tehditlerde bulundu. Olay sonrasında durum güvenlik güçlerine bildirildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, T.A.’yı gözaltına alarak evinde detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan kontrolde, 2 ruhsatsız tabanca, 16 adet tabanca şarjörü, 3 tüfek şarjörü, 2 kasatura, 2 muşta, “kelebek” olarak bilinen 4 bıçak, 123 tabanca fişeği, 1 plastik cop, 1 çelik yelek, 1 el baltası ve 1 ahşap saplı büyük çekiç tespit edildi.

T.A., bugün Samsun Adliyesi’ne götürülerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp, Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.