Gece Yarısı Yangın: Polis Kamyonu Kurtardı
Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, dün gece saatlerinde bir kamyonun alev alması üzerinde polis başarılı bir müdahalede bulundu.
Olay, Kirazlık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşti. Zekai Kavak yönetimindeki 05 DC 606 plakalı yem yüklü kamyonun arka kısmında, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın haberinin alınmasının ardından, bölgeye hemen polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Kısa sürede büyüyen alevler kamyonun arka bölümünü sarmaya başladı. Bu sırada olay yerine ulaşana kadar yangının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla, devriye gezen polisler yan yolda bulunan bir sulama tankerini durdurarak yardım aldı. Tankerden su sıkarak yangını kontrol altına alan polisler, itfaiye ekiplerinin müdahale etmesini bekledi.
Polis ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, yangının daha da büyümesini engelleyerek kamyonun kasasına sıçramasını önledi. Bu özverili davranış, çevredeki vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, kamyonun soğutma işlemlerine devam etti.
Yangının nedeni araştırılmaya başlanırken, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı. Samsun’da yaşanan bu gelişme, halkın güvenliğini sağlama konusundaki polis teşkilatının kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.
SAMSUN’DA GECE YARISI ALEV ALEV YANAN KAMYONU POLİS EKİBİ SULAMA TANKERİNİN ÜZERİNE ÇIKARAK SÖNDÜRDÜ.
SAMSUN’DA GECE YARISI ALEV ALEV YANAN KAMYONU POLİS EKİBİ SULAMA TANKERİNİN ÜZERİNE ÇIKARAK SÖNDÜRDÜ.
SAMSUN’DA GECE YARISI ALEV ALEV YANAN KAMYONU POLİS EKİBİ SULAMA TANKERİNİN ÜZERİNE ÇIKARAK SÖNDÜRDÜ.