Ana SayfaGüncelSamsun'da Parçalanan Tekerlekle Seyir Ederken Endişe Yaratan Tır Kontrol Altına Alındı

Samsun’da Parçalanan Tekerlekle Seyir Ederken Endişe Yaratan Tır Kontrol Altına Alındı

Samsun’da Tırda Lastik Patladı, Sürücüler Endişelendi

Samsun’da meydana gelen bir olay, trafikteki sürücüler arasında kaygı yarattı. Sağ arka tekerleğinin biri patlayan tır, şehirlerarası yolda ilerlerken dikkat çekti.

Olay, bugün saat 14:00 civarında Çarşamba ilçesinde gerçekleşti. Samsun yönünde hareket eden 38 plakalı tırın, arka sağ tekerlerinden ortadaki lastiğinin hasar gördüğü tespit edildi. Diğer sürücüler, tırın durumunu fark ettikleri anda kısa sürede endişe duydular ve tırın sürücüsünü uyarmak için korna çalmaya başladılar.

Trafikte bu şekilde bir süre devam eden tır sürücüsü, diğer araçlardan gelen uyarılar sonucunda, şehirlerarası yolun kenarına çekerek aracını kontrol etmeye karar verdi. Tırın durumu incelenerek gerekli önlemler alındı.

Bu tür durumların trafiği ne denli etkileyebileceği bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Sürücülerin dikkati, büyük kazaların önüne geçmek için önemli bir rol oynuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Afyonkarahisar’da AFAD, Vatandaşlara Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Başmakçı'da afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, afet bilinci, insani yardım, psikososyal destek ile çadır kurma ve yangın söndürme konuları ele alındı. AFAD, toplumun her bireyinin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, GreenMetric Sıralamasında Dört Yılda 367 Basamak Yükseldi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Universitas Indonesia tarafından düzenlenen GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralaması'nda 2025 yılı itibarıyla 254. sıraya yükseldi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, son dört yılda 367 basamak birden çıkarak sürdürülebilirlikte önemli bir ivme kazandıklarını açıkladı. Bu süreçte enerji tasarrufu ve çevre projeleri büyük rol oynadı.

MSKÜ’de Sürdürülebilir Yaşam Günü Etkinliği ile Doğa-İnsan İlişkisi Yeniden Ele Alındı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, "DENGE Belgeseli ile Sürdürülebilir Yaşam Günü" etkinliğiyle sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturdu. Atölye çalışmaları, belgesel gösterimi ve panel ile geniş bir kitleye hitap eden program, çevresel konuları interaktif bir şekilde ele aldı. Etkinlik, Prof. Dr. Hatice Hicret Görgülü'nün moderatörlüğünde gerçekleştirilen bir panel ile sona erdi.

Boşanma Aşamasındaki Kadın, Adliye Önünde Eşinin Saldırısına Uğradı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasındaki G.G., eşi S.G. tarafından adliye önünde bıçaklandı. S.G., defalarca saldırdıktan sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından havaya ateş açılarak yakalandı. G.G. hastaneye kaldırıldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.

Bursa’da Özel Eğitim Okulunda Otizmli Öğrencilerin Bağlanması Skandalı: Milli Eğitim Müdürlükten İnceleme Başlatıldı

Bursa'daki BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda, otizmli öğrencilerin ders sırasında sıralara bağlandığı görüntüler tepki topladı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, durumu incelemek üzere müfettiş görevlendirirken, aileler çocuklarının güvenliği konusunda kaygı duyuyor.