Samsun’da Narkotik Ekiplerince Düzenlenen Operasyonda 153 Bin 615 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

1 Min Read

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 153 Bin Hap Ele Geçirildi

Samsun’da gerçekleştirilen bir narkotik operasyonu sonucunda, bir tırda yapılan detaylı aramalarda 153 bin 615 adet uyuşturucu hap bulundu.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelindeki uyuşturucu ticaretine karşı sürdürdükleri çalışmalar sırasında önemli bir bilgiye ulaştı. Yapılan istihbarat neticesinde, İlkadım ilçesinde durdurulan bir tırda gerçekleştirilen aramada, aracın içinde gizlenmiş koliler içerisinde 153 bin 615 adet sentetik ilaç ele geçirildi.

Dört Şahıs Gözaltına Alındı

Operasyon kapsamında, ele geçirilen uyuşturucularla bağlantılı olduğu tespit edilen F.U. (53), D.Ç. (36), O.K. (20) ve T.K. (21) isimli dört kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Bu operasyon, Samsun’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilmiş önemli bir adım olarak kaydedildi. Emniyet güçleri, benzer operasyonlara hız kesmeden devam edeceklerini duyurdu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version