Samsun’da, çeşitli suçlardan dolayı aranan 6 kişi, kaplıca keyfi için gittikleri bir tesiste polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
Alınan bilgiler doğrultusunda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Havza ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda, haklarında çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan kişileri kaplıca çıkışında ele geçirdi.
Operasyon esnasında, dolandırıcılık, kasten yaralama ve hükümlünün kaçması gibi suçlardan dolayı 6 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K. (27) ile basit yaralama suçundan ifadesi alınması gereken B.A. (25) ve diğer şüpheliler D.S. (30), K.S.F. (28), Ç.Ş.T. (31) ve İ.H.E. (26) gözaltına alındı.
Gözaltına alınan kişilerin üzerinde ve araçlarında gerçekleştirilen aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca, 15 fişek ve 18 adet sentetik uyuşturucu maddesi tespit edildi. Yakalanan 6 kişi hakkında ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlamalarıyla hukuki işlem başlatıldığı bildirildi.