Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da İnternetten Tır Çekicisi Satın Almaya Çalışan Kişiyi Dolandıran Üç Sanığa Hapis Cezası Verildi

Samsun’da Y.K., 500 bin lira değerindeki tır çekicisini internetten satın almak isterken dolandırıldı. E.Ç., U.Ü. ve M.K., mahkemece 2 yıl 6 ay hapis ve 1.240 lira adli para cezası aldı. Olay, Y.K.’nın bin lira kapora göndermesiyle başladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Samsun’da sanal alanda yapılan tır çekicisi satışında dolandırıcılık yapan üç kişi, yargı sürecinde 2 yıl 6 ay hapis cezası ve her biri için bin 240 lira adli para cezası aldılar.

Olayın Gelişimi

Olay, Samsun’da yaşayan Y.K.’nin sahibinden.com üzerinden 500 bin lira fiyatla ilan edilen bir tır çekicisi bulmasıyla başladı. Aracı almak amacıyla Y.K., kapora olarak 1.000 lira göndermişti. Ancak dolandırıldığını fark eden Y.K., durumu hemen yetkililere bildirdi.

Mahkeme Süreci

Bu dolandırıcılıkla ilgili olarak E.Ç., U.Ü. ve M.K. isimli şahıslar hakkında davanın açılmasıyla birlikte Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmalar sonucunda sanıklara dolandırıcılık suçundan ceza kesildi. Mahkeme, E.Ç., U.Ü. ve M.K.’ye 2 yıl 6 ay hapis ve her biri için de bin 240 lira adli para cezası hükmü verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı