Ana SayfaGüncelSamsun'da İnşaatta Çalışan İşçi 3. Kattan Düştü, Son Anda Kendini Kurtardı

Samsun’da İnşaatta Çalışan İşçi 3. Kattan Düştü, Son Anda Kendini Kurtardı

Samsun’un Atakum ilçesinde meydana gelen olayda, inşaatta dış cephe işlerinde çalışan bir işçi, 3. katta kalasın kayması sonucu düşme tehlikesi yaşadı. Ancak, düşerken kendisini inşaat alanına attığı için ciddi yaralanmalardan kurtuldu. 40 yaşındaki Hasan A., yaklaşık 3 metre yükseklikten inşaatın iç kısmına düştü ve olay sonrası hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri, yaralının tedavisini Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirmeye başladı. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Teşkilatı ve İlçe Başkanlarını Makamında Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Dayanışmanın önemine değinen Büyükkılıç, misafirlerine teşekkür ederek Kayseri’nin örnek bir şehir olduğunu vurguladı. Kalın ise Büyükkılıç’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Marmaris Kaymakamlığı’ndan Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Sıkı Denetim Uygulamaları

Marmaris Kaymakamlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında denetim çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakam Nurullah Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan ile denetimlerde bulunarak, saha ekiplerine teşekkür etti. Kontrollerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Afyonkarahisar’da Jandarma, Çeşitli Suçlardan Aranan 42 Kişiyi Ele Geçirdi

Afyonkarahisar'da jandarma, son bir hafta içinde aranan 42 kişiyi yakaladı. Yapılan yol kontrol ve devriye faaliyetleri sonucunda tespit edilen şahıslardan 8'i, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu’da Yabancı Uyruklu Şahsın Midesinden Uyuşturucu Çıktı, İki Kişi Tutuklandı

Ordu'da narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, F.J. ve A.R.S. isimli yabancı uyruklu kişiler tutuklandı. Bir zanlının midesinde tespit edilen 407 gram metamfetaminin ele geçirilmesiyle, uyuşturucu ticaretine karşı önemli bir darbe vuruldu.

Ayvalık’taki Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi, ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi ile Eğitim Kalitesini Tescilledi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi"ni alarak eğitim kalitesini uluslararası standartlarla tescilledi. Başarılı çalışmalar sonucu elde edilen bu belge, okulun eğitim hizmetlerinin kalitesini artırma amacını destekliyor.