Samsun’da Harita ve Kadastro Mühendisleri 25. Yılını Kutladı, Emektar Üyelere Plaket Verildi

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, meslekte 25 yılını dolduran üyeleri plaketle onurlandırdı. Etkinlikte Başkan İbrahim Özdemir, harita mühendisliğinin önemine vurgu yaptı. Akşam yemeğinin sonunda 30 üye kutlandı, pasta kesildi ve toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, meslekte 25 yılını

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Samsun Şubesi, meslek hayatında 25 yılı geride bırakan üyelerini onurlandırmak amacıyla plaket takdiminde bulundu.

Bu özel etkinlik, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleştirilen bir akşam yemeği ile kutlandı. Organizasyona, meslektaşlar, aileler ve protokol üyeleri katılım gösterdi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı İbrahim Özdemir, İstanbul merkezli meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Özdemir, harita mühendisliğinin gün geçtikçe artan önemi hakkında bilgiler vererek, bu mesleğin teknolojik yeniliklerle sürekli evrildiğini vurguladı. Özdemir, “Mekânsal verilere dayalı çalışmaların sayısındaki artış ve teknolojideki ilerlemeler, harita mühendisliğini daha da önemli hale getirmektedir. Gelecek dönemde, bu alana olan ihtiyaç katlanarak artacaktır” şeklinde ifadelerde bulundu.

Özdemir, meslekte 25 yılını tamamlayan üyeleri tebrik ederek, “Harita mühendisliği, son yüz yıl boyunca ülkemizin altyapı ve kalkınmasında büyük katkılar sağlamıştır. Bugün burada 25. hizmet yılını kutlayarak, bu başarıları elde eden kıymetli üyelerimize teşekkür ediyor, onlara olan minnetimizi ifade etmek için buradayız” dedi.

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan ise, programda yaptığı konuşmada harita mühendisliği alanındaki emektarları kutladı.

Akşam yemeği sonunda, 25. yılını dolduran 30 meslektaşa plaket takdim edilerek bir tören düzenlendi. Emektarların onurlandırılması vesilesiyle pasta kesildi ve etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.