Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da “Gençlik Haftası” Çelenk Sunma Töreni ile Başladı

    Samsun’da “Gençlik Haftası” etkinlikleri çelenk sunma seremonisi ile başladı. Feyzullah Dereci, gençlere Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerini koruma sorumluluğunu hatırlatarak, vatanseverlik ve kültürel değerlere sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

    Samsun'da "Gençlik Haftası" etkinlikleri çelenk sunma seremonisi ile başladı. Feyzullah

    Samsun’da “Gençlik Haftası” Coşkuyla Başladı

    Samsun’da “Gençlik Haftası” etkinlikleri, çelenk sunma töreni ile resmen başladı.

    15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan bu özel hafta, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen bir törenle taçlandırıldı. Anıta çelenk sunumu ile başlayan etkinlik, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Törende bir konuşma yapan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, gençlerin bu özel haftasını kutladı.

    Gençliğin Ülkesi İçin Görevleri

    Dereci, “Sevgili gençler, biz büyük ve saygın bir ulusun evlatlarıyız. Binlerce şehit vermiş ve büyük mücadeleler vermiş bir ülkenin mirasçılarısınız. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği sizlere emanet. Bu kıymetli emaneti yaşatmak ve onu gelecek nesillere en iyi şekilde iletmek, en temel görevleriniz arasında yer almaktadır. Sizler, yakın gelecekte ülkemizin yönetiminde yer alacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşıyacaksınız. Sizler, ulusumuzu çağdaş medeniyet seviyesine ulaştıracak kuşaksınız. Türk gençleri, her şeyden önce milli, manevi ve tarihi niteliklere sahip çıkmalı; Batı kültürüne karşı kendi kültürünü korumalı ve Türkiye üzerinde dönen oyunları analiz edebilmelidir. Vatanına bağlılık, ideallerin peşinden koşmak ve düşmanı cesaretle karşılamak, Türk gençliğinin temel vasıfları arasında olmalıdır” ifadelerini kullandı.

    Tören, konuşmanın ardından katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. Etkinliğe katılan kalabalık, daha sonra Tütün İskelesi’nden başlayan Aile Yılı Yürüyüşü’ne katıldı.