Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Drift Yapan Ehliyetsiz Sürücü Kaza Yaparak Yakalandı, Esnaf Yaralandı

    Samsun’un Eski Sanayi Sitesi’nde drift yaparken polisten kaçan ehliyetsiz sürücü Miraç B., bir esnafa ve bir araca çarparak yakalandı. Çarpmanın sonucu yaralanan Aydın Ergül hastaneye kaldırıldı. Sürücüye 98 bin lira ceza kesildi.

    Samsun'un Eski Sanayi Sitesi'nde drift yaparken polisten kaçan ehliyetsiz sürücü

    Samsun’da Drifti Sonrası Kazaya Karıştı: Ehliyetsiz Sürücü Yakalandı

    Samsun’un Canik ilçesinde, drift yapan ehliyetsiz bir sürücü polis ekiplerinin takibine takıldı. Drift yaparken iş yeri önündeki bir esnafa ve park halindeki bir otomobile çarpan sürücü, kaza sonucu yakalandı. Çarpma anında yaralanan esnaf ölümden dönerken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

    Olayın Detayları ve Sürücünün Kimliği

    Kaza, Eski Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Miraç B. isimli sürücü, İlkadım ilçesindeki Kefeli Bulvarı’nda drift yapıp trafiği tehlikeye atması üzerine ihbar edildi. Samsun Emniyeti’ne bağlı motosikletli ekipler, sürücüyü durdurmak istedi fakat sürücü polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

    Peşine düşülen Miraç B., Eski Sanayi Sitesi’ne girdi ve burada mobilyacı esnafı Aydın Ergül’e (61) ve park halindeki diğer bir araca çarptı. Çarpma anında esnaf, arkadaşı tarafından son anda kurtarılırken, yaralı halde Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayrıca, esnafın iş yerinin kepenginin de zarar gördüğü öğrenildi.

    Eldeki Bilgiler ve Cezai İşlemler

    Kaza sonrası gözaltına alınan Miraç B.’nin ehliyetsiz olduğu, aracının plakasız olduğu ve abartı egzoz bulunduğu belirlendi. Trafik ekipleri, sürücüye 98 bin lira para cezası uyguladı ve zanlı, işlemleri için Irmak Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.