Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Çalınan Hurda Araç Ruhsatlarıyla İlgili İki Şüpheli Gözaltına Alındı

    Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, 10 hurda araç ruhsatını çaldığı belirlenen S.D. ve P.A. adlı şüpheliler, polisin takibi sonrasında yakalandı. Nöbetçi mahkeme, çiftin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, 10 hurda araç ruhsatını çaldığı belirlenen S.D.

    Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, 10 adet hurda aracın ruhsatlarını çaldığı öne sürülen bir kadın ile bir erkeğin yakalandığı bildirildi. Yaklaşık olarak bir hafta önce işyerinden ruhsatların çalınmasının ardından harekete geçen polis, zanlıları takibe aldı ve her ikisini de gözaltına almayı başardı.

    Olay, 23 Ocak tarihinde Kirazlık Mahallesi’nde bulunan V.Ç.’ye ait bir sanayi sitesinde meydana geldi. Çalınan ruhsatların durumu polise bildirildikten sonra, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, detaylı bir araştırma yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde, S.D. (30) ve P.A. (34) isimli şahısların suçu işlediği belirlendi.

    Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.D. ve P.A., adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.