Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da bir evde yapılan operasyonda oyuncak ayıdan 150 gram kokain çıkarıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 yaşındaki B.S.’nin evinde yaptıkları aramada bir oyuncak ayı içinde gizlenmiş 150 gram kokain ele geçirdi. B.S. gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 23

Atakum’da Oyuncak Ayı İçinde Gizli Kokain Bulundu

Samsun’un Atakum ilçesinde, narkotik polisinin yürüttüğü bir operasyon sırasında, bir oyuncak ayının içinde gizlenmiş 150 gram kokain ele geçirildi.

Yürütülen Operasyon ve Gözaltı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, B.S. (23) isimli bir kişinin ikametinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada, oyuncak bir ayı içinde saklanmış 150 gram kokain ile birlikte bir hassas terazi bulundu. Olayın ardından B.S. gözaltına alınarak, hakkında adli işlem başlatıldı.

Samsun’daki bu olay, uyuşturucu ile mücadelenin durmaksızın devam ettiğini bir kez daha gözler önüne serdi.