Samsun’da Berberde Kardeşi Tarafından Vurulan Barış Kol ve Babası Kanserden Kaybettiği Hüseyin Kol, Birlikte Defnedildi

1 Min Read

Barış Kol ve Babası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Samsun’da, berber dükkanında trajik bir olay sonucunda hayatını kaybeden Barış Kol (43) ile kanser sebebiyle vefat eden babası Hüseyin Kol (65), birlikte son yolculuklarına uğurlandı.

Ağabeyinin Saldırısına Kurban Gitti

27 Mayıs Salı günü, İlkadım ilçesinde bulunan Zafer Mahallesi’ndeki berber dükkanında meydana gelen olayda Barış Kol, tıraş olduğu esnada ağabeyi Ahmet Kol (46) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bu olay sonucunda genç adam yaşamını yitirdi.

Aynı zamanda, kardeşlerin babası Hüseyin Kol ise, cezaevinde yakalandığı kanser hastalığı sebebiyle özel bir hastaneye kaldırıldı. Maalesef, burada hayata gözlerini yumdu.

Cenaze Töreni Gerçekleşti

Baba ve oğlunun cenazesi, Samsun’daki Büyük Cami’ye getirildi. Müslüman geleneği gereği öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Törenin sonunda cenazeler Hasköy Pelitli Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Kol ailesinin ve dostlarının yanı sıra birçok yakını katılarak son görevlerini yapmak için bir araya geldi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version