Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Bakıcı Olarak Evde Bulunan Yaşlı Adamın Montunu Çalan Kişi Tutuklandı

    Samsun’da 87 yaşındaki G.Ç.’nin evinde bakıcılık yapan 55 yaşındaki K.Y., para anlaşmazlığı nedeniyle yaşlı adama ait 8 bin lira bulunan montu çaldı. Kısa sürede yakalanan K.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bakıcı Şahıs Yaşlı Adamın Parasını Çaldı

    Samsun’da, 87 yaşındaki bir adamın evine bakıcı olarak giden 55 yaşındaki K.Y., aniden gelişen bir olay sonucunda yaşlı adamın montunu çalıp tutuklandı.

    Olayın Gelişimi

    İlkadım ilçesinde, G.Ç. isimli yaşlı vatandaş, ailesi tarafından önerilen K.Y. adlı şahsı evinde bakıcı olarak kabul etti. Sokakta kalmakta zorlandığı öğrenilen K.Y., yaşlı adamın evinde yatılı kalma teklifini kabul etti ancak ne yazık ki para konusunda bir türlü anlaşmaya varamadılar. İkilinin arasında çıkan anlaşmazlık sonrası, alkollü olduğu belirtilen K.Y., G.Ç.’ye ait içinde 8 bin lira bulunan montu alarak, kendi montunun üzerine giyip evden ayrıldı.

    Hızlı Müdahale ve Gözaltı

    Tutuklama süreci, montunun çalındığını fark eden G.Ç.’nin durumu polis ekiplerine bildirmesi ile başladı. Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, ihbarı aldıktan kısa bir süre içinde K.Y.’yi yakaladı ve gözaltına aldı.

    Tutuklama Süreci

    Bugün adliyeye sevk edilen K.Y., ifadesinde, “Dışarıda üşümemek için montu aldım. İçinde para olduğunu bilmiyordum. Eğer parayı bilseydim, montu değil sadece parayı alırdım” şeklinde savunma yaptı. Nöbetçi mahkeme, K.Y. hakkında tutuklama kararı verdi ve şahıs, Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

    Bu gelişme, yaşlı bireylerin güvenliği ve bakıcı seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar açısından önemli bir hatırlatma niteliği taşıyor.