İlkadım’da Apartman Yangını Paniğe Neden Oldu
Samsun’un İlkadım ilçesinde 9 katlı bir apartmanın çatı kısmında meydana gelen yangın, çevredeki vatandaşlarda büyük bir panik yarattı. İtfaiye ekipleri, alevlere anında müdahalede bulunarak durumu kontrol altına aldı.
Yangının Ayrıntıları
Olay, Ağabali Caddesi’nde akşam saat 17.00 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, çatı katında henüz belirlenemeyen bir sebepten alevler yükselmeye başladı. Dumanları gören çevre sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yangın sırasında bina sakinleri büyük bir panik içerisinde dışarı çıkarak güvenli bir alana geçiş yaptı.
Çatı katından yükselen alevler, hızla binanın üst kısımlarını etkisi altına aldı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, olay yerine intikal ederek yangına müdahale etti ve kısa süre içinde yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucunda çatı katında önemli maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı
Polis, yangının sebebini belirlemek amacıyla olayla ilgili kapsamlı bir inceleme başlattı. Yangının çıkış nedeni ve hasar tespitiyle ilgili bilgiler, yetkililerce detaylı bir şekilde araştırılacak.
İBRAHİM DEMİR’İN EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI OLDUĞU, 2008 YILINDA ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREVE BAŞLADIĞI ÖĞRENİLDİ.
İBRAHİM DEMİR’İN EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASI OLDUĞU, 2008 YILINDA ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE GÖREVE BAŞLADIĞI ÖĞRENİLDİ.