Samsun’da 27 Yıl Hapis Cezası Bulunan N.K. Uyuşturucu Ticaretinden Yakalandı

1 Min Read

Samsun’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

Samsun’da, ‘uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama’ suçuyla 27 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan bir kişi, polis tarafından yakalanmayı başardı.

Narkotik Ekiplerinden Başarılı Operasyon

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun zamandır aranan ve cezası kesinleşmiş olan 63 yaşındaki N.K.’nin saklandığı yeri belirleyerek bir operasyon düzenledi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda, N.K. gözaltına alındı.

Yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi’ne sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın yakalanması, narkotik ekiplerinin özverili çalışmalarıyla mümkün oldu ve bölgedeki uyuşturucu suçlarına karşı yürütülen mücadelenin bir parçası olarak değerlendirildi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir