Samsun’da 262 Bin 443 Öğrenci Karne Alarak Tatile Başlıyor

Samsun’da 262 bin 443 öğrenci, yarın karne alarak yaz tatiline girecek. Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, öğrencilerin gelişiminden gurur duyduğunu belirtti ve tatilde dinlenme, kitap okuma ile etkinliklere katılmaları önerisinde bulundu.

Samsun'da 262 bin 443 öğrenci, yarın karne alarak yaz tatiline

Samsun’da Yarın Karne Heyecanı

Samsun’daki 262 bin 443 öğrenci, yarın karnelerini alarak eğitim hayatlarının bir dönemini daha tamamlamanın heyecanını yaşayacak.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sona Erdi

2024-2025 eğitim öğretim yılı, 20 Haziran Cuma günü karnelerin dağıtılması ile sona erecek. Şehirde 22 bin 584 öğretmenin görev yaptığı 1.062 okulda, toplamda 262 bin 443 öğrencinin karne alması bekleniyor.

Öğrencilere Tatil Tavsiyeleri

Samsun Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, öğrencilere tatil döneminde nasıl değerlendirebilecekleri konusunda bazı tavsiyelerde bulundu. “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli altında, öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel alanda gösterdikleri ilerleme hepimiz için büyük bir sevinç kaynağıdır. Sevgili öğrencilerimizi bu süreçteki emekleri için kutluyorum. Karnedeki notlar, bireylerin başarılarını ve gelişim alanlarını ortaya koyan geri bildirimlerdir. Tatil sırasında bolca dinlenmelerini, ilgi alanlarına yönelik kitap okumalarını, kültürel ve sportif faaliyetlerle kendilerini farklı yönlerde geliştirmelerini öneriyorum,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Dr. Ağar, öğretmenlere ve velilere de öğrencilerinin gelişimi için verdikleri destek ve katkılardan ötürü teşekkür etti.