Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da 16 Yaşındaki Genç, Ablasını Kaçıran Kişiyi Tabancayla Vurarak Öldürdü

    Samsun’da 16 yaşındaki M.T., ablasını kaçıran Okan Doğan Torun’u tabanca ile vurdu. Torun, ağır yaralı olarak bir kitapçıya sığınırken M.T., kovaladı. Olayda D.A. da yaralandı. Torun hastanede hayatını kaybetti, M.T. gözaltına alındı.

    Samsun'da 16 yaşındaki M.T., ablasını kaçıran Okan Doğan Torun'u tabanca

    Bir Genç Hayatını Kaybetti

    Samsun’da, ablasını evlilik amacıyla kaçıran 24 yaşındaki bireyi ziyarete giden 16 yaşındaki bir çocuk, silahlı saldırıda bulunarak kurbanı vurdu. Olayda, mermilerden biri başka bir kişiyi de yaraladı. Genç, tabancayla vurduğu şahsı cadde boyunca takip etti ve yaralanan kişi bir kitapçıya kaçmak zorunda kaldı. Bu olayın güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan anları dikkat çekti.

    Olayın Ayrıntıları

    Olay, İlkadım ilçesinde, 19 Mayıs Mahallesi Talimhane Caddesi’ndeki bir ikinci el mobilya dükkanında meydana geldi ve saat 14.30 civarında gerçekleşti. M.T. adındaki 16 yaşındaki genç, ablasının evlenmesine engel olan Okan Doğan Torun ile bu dükkanda buluştu. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve M.T., tabanca ile Okan Doğan Torun’a ateş etti.

    Okan Doğan Torun, yaralı halde kaçmaya çalışarak bir kitapçıya sığındı. M.T., elinde tabanca ile onu cadde boyunca takip ederek yeniden ateş açtı. Bu esnada, ateş eden mermilerden bir tanesi, iş yerinin önünde oturan D.A.’ya isabet ederek bacağından yaralanmasına neden oldu.

    Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

    Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı bireyleri, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Maalesef, göğsünden vurulan Okan Doğan Torun, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

    M.T., polis tarafından kısa sürede olayda kullandığı silah ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldığı bildirildi.