Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun Vezirköprü’de TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Etkinliği Başladı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri başladı. Öğrencilerin projeleri ve atölye çalışmalarıyla bilimin önemi vurgulandı. Kaymakam Özgür Kaya ve Belediye Başkanı Murat Gül, etkinlik alanını ziyaret ederek katılımcıları destekledi.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri başladı. Öğrencilerin projeleri

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Vezirköprü’de Başladı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı ilk olarak hayata geçirildi.

Bilim tutkunlarının bir araya geldiği bu etkinlikte öğrencilerin sunduğu projeler, farklı atölye çalışmaları ve astronomi gözlemleri sergilendi. Program sayesinde bilimin toplum yaşamına entegrasyonunu sağlamak ve bilim kültürünü geniş kitlelere ulaştırmak hedefleniyor.

Şenlik Alanında Öğrenci Projelerine Ziyaret

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ile Belediye Başkanı Murat Gül, şenlik alanını ziyaret ederek genç bilim insanlarının projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Etkinliğin katılımcıları, öğrenci projelerinin etkileyici detaylarıyla yakından ilgilendi.