Samsun TSO’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı: Kurban Bayramı Kutlaması
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), geleneksel Kurban Bayramı etkinliğini büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Bayram kutlaması, dostluk ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bir ortamda yapıldı.
Etkinlik, Samsun TSO binasında düzenlendi ve aralarında MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ile geçmiş dönem AK Parti il başkanı Hakan Karaduman’ın bulunduğu birçok önemli isim katıldı. Aynı zamanda MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Osman Öğüten, geçmiş dönem başkanları Haluk Tan ve Hasan Tahsin Şengül ile birlikte, Samsun TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de etkinlikte yer aldı. Törene ev sahipliği yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Haluk Akyüz, misafirleri kapıda karşılayarak onlara ilgi gösterdiler.
“Bayramlar, Kardeşliği Güçlendirir”
Bayramlaşma programında konuşan Salih Zeki Murzioğlu, bayramların toplumsal birlikteliği pekiştiren önemli günler olduğunu vurguladı. Murzioğlu, “Bayramlar; kardeşliğin, dayanışmanın ve sevginin en yoğun şekilde hissedildiği zamanlardır. Bir araya gelmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Birlikte çalışmanın ve birbirimize olan sevgi ile saygının önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Toplumları kuvvetlendiren unsur, bireyler arasındaki sağlam ilişkidir. Kurban Bayramı da paylaşımı, yardımlaşmayı ve huzuru simgeler. Bu değerleri yaşatmak, herkesin ortak sorumluluğudur” şeklinde konuştu.
Murzioğlu, Türk milleti ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, bu özel günün tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğinde bulundu.