Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun Kavak’taki Eski Devlet Hastanesi Binasında Yangın Kontrol Altına Alındı

Samsun’un Kavak ilçesindeki eski devlet hastanesi arşivinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla söndürülen yangında, binanın zarar gördüğü bildirildi. Yangının sebebi ise araştırılıyor.

Samsun'un Kavak ilçesindeki eski devlet hastanesi arşivinde bilinmeyen bir nedenle

Samsun’un Kavak ilçesinde, kullanılmayan eski devlet hastanesi binasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde söndürüldü.

Yangın Nasıl Çıktı?

Elde edilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle eski Kavak Devlet Hastanesi olarak bilinen binada yangın meydana geldi. Olayın meydana gelmesiyle birlikte, vatandaşların ihbarları sonucu Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler olay yerine yönlendirildi.

İtfaiye Ekiplerinin Mücadelesi

Yangın sırasında binadan yükselen dumanlar çevrede büyük bir paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ancak, yangın sonucunda binadaki arşivin büyük ölçüde zarar gördüğü bildirildi.

Yangının Nedeni Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebi ise yetkililer tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Olayla ilgili detaylar netleşmediği için, gelişmeleri takip etmek önem taşıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı