İlkadım Belediyesi Zabıta Ekipleri Duyarlılık Gösterdi
Samsun’un İlkadım ilçesinde görevli zabıta ekipleri, buldukları çantayı sahibine ulaştırarak örnek bir davranışa imza attı.
Bulunan Çanta İçerisinde Para ve İşitme Cihazı Vardı
Rasathane Mahallesi Ağabali Caddesi’nde çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri, yolda buldukları bir çantanın içerisinde bir miktar para ve işitme cihazı olduğunu tespit etti. Ekipler, detaylı bir araştırma sonucunda çantanın sahibinin Ali Yaşar olduğunu belirledi. Zabıta ekipleri, Yaşar’a ulaşarak çantayı iade etmeyi başardı.
Başkan Kurnaz’dan Ekiplerine Teşekkür Mesajı
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ekiplerin duyarlılığının takdire şayan olduğunu belirterek, “Zabıta ekiplerimiz, yapmış oldukları özverili çalışmalar sonucunda çantanın sahibine ulaşarak teslim etti. Bu örnek davranışları için kendilerini tebrik ediyorum. Bu gibi hassasiyetler, diğer ekiplerimize ve vatandaşlarımıza örnek teşkil etmelidir. Ekiplerimiz ve belediyemiz, ilçemizde halkımızın güvenliği ve huzuru için çalışmalarını sürdürecektir” şeklinde konuştu.
BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ