Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun İlkadım Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Arasında Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

    Samsun’un İlkadım Belediyesi, BEM-BİR-SEN ile sosyal denge tazminat sözleşmesi imzaladı. İhsan Kurnaz, çalışanların mutluluğunun önemli olduğunu vurgulayarak, yeni kazanımların hayırlı olmasını diledi. Sözleşme imza töreni, hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

    Samsun'un İlkadım Belediyesi, BEM-BİR-SEN ile sosyal denge tazminat sözleşmesi imzaladı.

    Samsun İlkadım Belediyesi ile Sendika Arasında Anlaşma Sağlandı

    Samsun’daki İlkadım Belediyesi ve yetkili sendika BEM-BİR-SEN arasında yeni bir sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı. Başkan İhsan Kurnaz ve sendikanın Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’nin katılımıyla gerçekleşen imza töreni, belediye memurlarına önemli kazançlar sağladı.

    Çalışanların Refahı Öncelikli

    Törende konuşan İhsan Kurnaz, “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladık. Bu, bizim için sadece bir belge değil; şehrimize hizmet eden değerli personelimizin ve ailelerinin refahı için atılan bir adım. Belediyemiz olarak, çalışanlarımızın mutluluğu her zaman önceliğimizdir. İlkadım Belediyesi, büyüyen ve güçlü bir aile olarak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışan bütün personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    İmza töreninin sona ermesinin ardından, anı hatırası olarak hatıra fotoğrafı çekildi.