Samsun Belediye Başkanı Doğan, Trabzon’daki sel felaketine destek için ekip gönderdiğini duyurdu: “Kardeşler her zaman dayanışma içinde olmalıdır.”

1 Min Read

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Trabzon’da yaşanan sel felaketine yönelik destek sağlamak amacıyla bölgeye ekip gönderdiklerini duyurdu. “Kardeş kardeşin her zaman arkasında durur” şeklinde konuştu.

Destek İçin Hızla Yola Çıktılar

Trabzon’daki sel olayının ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ekiplerinin bölgeye yönlendirildiği bilgisini veren Başkan Doğan, “Ekiplerimiz dün gece hareket etti ve şu anda sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Karadeniz’in güzel iki şehri olarak, iyi günlerimizde olduğu gibi kötü zamanlarımızda da birbirimize destek olmaya her daim hazırız. Allah, ülkemizi ve milletimizi her tür afetten korusun” şeklinde açıklamada bulundu.

Yaralar Sarılacak

Felaketin meydana geldiği günden bu yana Trabzonlu yurttaşların yanında olduklarını belirten Başkan Doğan, yaraların hızla sarılması için bütün kaynakların seferber edileceğini vurgulayarak, “Trabzon’un yanında olmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Share This Article
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir