Atakum’da Bar Önünde Kavga: İki Yaralı
Samsun’un Atakum ilçesinde yer alan bir barın önünde meydana gelen kavgada iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayda yaralananlardan birinin, daha önce “teğmen” olarak anıldığı ancak gerçekte inşaat mühendisi olduğu öğrenildi.
Kavga Gece Yarısı Başladı
Olay, 9 Eylül tarihinde saat 04.10 civarında Atakum’un Körfez Mahallesi’ndeki bir bara yakın bir alanda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, inşaat mühendisi M.Ç.Ç. ve müteahhit E.Ş., İ.K. isimli bir kişiyle tartışmaya girdi. Tartışmanın kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle birlikte İ.K., M.Ç.Ç. ile E.Ş.’yi darp etti. Olay sonrasında yaralı mühendis ve müteahhit, sağlık ekipleri tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.
Şüpheli Gözaltına Alındı
Polis ekipleri, olayın ardından hızlı bir şekilde şüpheli İ.K.’yı yakalayarak gözaltına aldı. İ.K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bilgisi verildi.
M.Ç.Ç.’nin Kimliği Belirlendi
Olayda yaralanan M.Ç.Ç.’nin, daha önce “teğmen” olarak bilindiği, ancak gerçekte askerliğini yedek subay olarak yaptığı ve mesleğinin inşaat mühendisi olduğu tespit edildi. Bu durum, kamuoyunda dikkat çekti.
Samsun’daki bu olay, bar ortamında yaşanan kavgaların tehlikesini bir kez daha gözler önüne serdi.