Salihli’de Kumara Baskın: 4 Kişi Suçüstü Yakalandı, Yüksek Miktarda Para Cezası Kesildi

1 Min Read

Salihli’de Kumar Baskını: Dört Kişi Suçüstü Yakalandı

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Kırveli Mahallesi’nde yer alan bir kahvehaneye gerçekleştirilen operasyon sonucunda, kumar oynayan dört kişi suçüstü yakalandı. Elde edilen bilgilere göre, bu şahıslara toplamda 36 bin 988 TL idari para cezası kesildi.

Kumar Oynandığı İhbarı Üzerine Harekete Geçildi

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgedeki huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttükleri denetimlerde, Kırveli Mahallesi’ndeki bir kahvehanede kumar oynandığına dair bilgi aldı. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmek için harekete geçen ekipler, kahvehaneye baskın düzenleyerek içeride kumar oynayan dört kişiyi suçüstü yakaladı. Yapılan baskında masada bulunan toplam 1.400 TL nakit para ve 32 adet iskambil kağıdına da el konuldu.

Kahvehane Sahibi Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Kahvehane sahibine “kumar oynanması için yer ve imkân sağlama” suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı bildirildi. Kumar oynayan dört kişiye ise Kabahatler Kanunu gereğince kişi başı 9 bin 247 TL olmak üzere toplam toplamda 36 bin 988 TL idari para cezası verildi.

Salihli’de suç ve suçlularla mücadelede etkin ve kararlı bir yaklaşım sergileneceği, bu tür baskınların süreceği ifade edildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version