Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 6 Bin 84 İçimlik Bonzai Ele Geçirildi
Manisa’nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri, gerçekleştirilen bir operasyonda uyuşturucu madde satışı yaptığı belirlenen şüpheliye yönelik harekete geçti.
Jandarma Ekiplerinden Başarılı Operasyon
Hasalan Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda, Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ile Salihli JASAT ekiplerinin iş birliği sonucu, 23 yaşındaki E.O. isimli şüpheli kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüphelinin üzerindeki aramalarda dikkat çekici miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yapılan aramada, tam 6 bin 84 içimlik uç bonzai, bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ve bir cep telefonu bulundu.
Şüpheli Gözaltına Alındı
Yakalanan E.O.’nun gözaltına alındığı ve jandarma tarafından yürütülen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Salihli’deki bu operasyon, uyuşturucu ile mücadelede devam eden kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

