Manisa’nın Salihli İlçesinde Yeni Anaokulları İnşa Ediliyor
Manisa’nın Salihli bölgesinde, Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu ile Fahriye Hanım İlkokulu bahçelerinde hayırseverler tarafından yapılmakta olan anaokulları dikkat çekiyor. Devam eden inşaat çalışmalarını yakından takip eden Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, bölgedeki projelerini yerinde inceledi.
Hayırseverler Tarafından Yürütülen Projeler
Ticaret ve Sanayi İlköğretim Okulu bahçesinde, hayırsever bir vatandaşın yüzde 51 oranında katkı sağladığı Aytuğ-Batu Demir Anaokulu inşaatı sürerken, Fahriye Hanım İlkokulu bahçesinde ise yine hayırsever tarafından yapılan Fatma-Akif Ceylan Anaokulu inşaatı devam ediyor. Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan, bu anaokullarının inşaat süreçleri hakkında bilgi almak amacıyla yerinde incelemeler gerçekleştirdi.
Kaymakam Güldoğan’a bu önemli incelemelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen de eşlik etti. Anaokullarının bölge için büyük bir kazanç olacağı ifade ediliyor.