Salihli’de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kapsamında Renkli Dart Turnuvası Düzenlendi

1 Min Read

Salihli’de Din Görevlileri Dart Turnuvası Coşkuyla Gerçekleşti

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Salihli ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla organize edilen dart turnuvası büyük ilgi gördü.

Salihli Gençlik Merkezi’nin organizasyonuyla yapılan bu heyecanlı etkinliğe, ilçe genelinde görevde bulunan imam-hatipler katılım gösterdi. Turnuva, dostluk ve dayanışma atmosferinde geçerken, din görevlileri hem nişan almayı hedefledi hem de birlik ve beraberliği pekiştirmek için kıyasıya mücadele etti.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Turnuvanın sona ermesinin ardından başarılı olan din görevlilerine madalya ve hediyeleri, Salihli Gençlik Merkezi Müdürü Tümen Ulu ile ekibi tarafından verildi. Gençlik merkezi yetkilileri, bu etkinliğin ana amacının din görevlileri ile kurum arasındaki sosyal bağları kuvvetlendirmek ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın önemini vurgulamak olduğunu ifade etti.

Din görevlilerinin, hem spor aracılığıyla kaynaşmasının sağlandığı hem de bu önemli haftada bir araya gelinmesinin güzellikleri ön plana çıkarıldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version