Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Salihli Sporcuları Gürcistan’da Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda Zirveye Çıktı!

    Gürcistan’da düzenlenen 2025 Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda Salihli’den Sultan Nur Diker ve Mürüvet Nur Özkan şampiyon olurken, Mustafa Göde ikincilik elde etti. Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

    Gürcistan'da düzenlenen 2025 Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası'nda Salihli'den Sultan Nur

    Gürcistan’da gerçekleşen Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda, Manisa’nın Salihli ilçesinden katılan sporcular Sultan Nur Diker ve Mürüvet Nur Özkan altın madalya kazanırken, Mustafa Göde gümüş madalya ile başarılı bir sonuç elde etti.

    2025 Gençler Kuraş Avrupa Şampiyonası, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlendi. Turnuvada Salihli Belediyespor’un temsilcisi Sultan Nur Diker, +63 kiloda ümitler kategorisinde, Mürüvet Nur Özkan ise +70 kiloda gençler kategorisinde Avrupa şampiyonu olmayı başardı. Mustafa Göde ise 71 kiloda ikincilik elde etti. Diker ve Özkan, hem ülkemizi hem de Salihli’yi gururlandırarak altın madalyaları kazandı, Göde ise gümüş madalyayla büyük bir başarıya imza koydu.

    Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Kuraş Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Sultan Nur Diker ve Mürüvet Nur Özkan ile gümüş madalya sahibi Mustafa Göde’yi kutlayarak, gelecekteki başarılarının devamını diledi.