Kurban Bayramı’nda Şehit Aileleri Unutulmadı
Manisa’nın Salihli ilçesinin Kaymakamı Ali Güldoğan, bu yılki Kurban Bayramı sırasında şehit ailelerini ziyaret ederek onlara destek verdi.
Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi
Kaymakam Güldoğan, 14 Temmuz 1997’de Hakkari’de teröristlerle girdiği çatışma sonucunda şehit düşen Polis Memuru Mert Altıntaş’ın eşi İnci Altıntaş ile 30 Eylül 2016 tarihinde Şırnak’ta şehit olan Salihlili Uzman Çavuş Süleyman Gür’ün eşi Merve Gür’ü evlerinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında, şehit eşlerinin Kurban Bayramı tebrik edildi.
Beraberlik Atmosferi İçinde Geçen Ziyaretler
Kaymakam Güldoğan’a bu ziyaretlerinde İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Doğukan Karaaslan da eşlik etti. Yapılan ziyaretler, dualarla sona erdi.
Kaymakam Güldoğan, “Devletimizin imkanlarıyla her zaman Şehit Yakınları ve Gazilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz,” şeklinde bir açıklama yaptı.