Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya’da sürdüren Beşiktaş’ta Salih Özcan, kampın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Siyah-beyazlı camiaya katıldığı için mutlu olduğunu belirten deneyimli orta saha, maçların başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Salih Özcan: Orkun’un transferimde etkisi var

Salih Özcan’ın açıklamalarında en dikkat çeken bölüm, Orkun Kökçü ile ilgili sözleri oldu. Milli takımdan da arkadaşı olan Orkun ile saha içinde benzer düşüncelere sahip olduklarını belirten Özcan, transfer sürecinde sık sık görüştüklerini anlattı.

Orkun Kökçü’nün kendisini arayarak görüşmelerdeki son durumu sorduğunu belirten Salih Özcan, “Orkun’un transferimde etkisi var” sözleriyle siyah-beyazlı kaptanın süreçte oynadığı rolü doğruladı. İki futbolcunun saha dışında da yakın arkadaş olduğu belirtildi.

“O golleri atsın, arkayı ben süpürürüm”

Beşiktaş orta sahasında görev dağılımının nasıl olacağına da değinen Salih Özcan, kendisini daha çok 6 numara pozisyonunda rahat hissettiğini söyledi.

Orkun Kökçü’nün hücuma daha fazla destek verebileceğini belirten milli futbolcu, “O golleri atsın, arkayı ben süpürürüm” diyerek yeni sezondaki rolüne ilişkin dikkat çeken bir mesaj verdi.

Beşiktaş’ta hedef şampiyonluk

Teknik direktörün enerjisinden ve kamp çalışmalarının yoğunluğundan memnun olduğunu ifade eden Salih Özcan, bu temponun sezon içinde takıma önemli katkı sağlayacağını dile getirdi.

Beşiktaş’ın şampiyonluğu hak eden büyük bir kulüp olduğunu söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda kupaya ulaşmak istediklerini vurguladı. Siyah-beyazlıların Avrupa Ligi elemesinde oynayacağı ilk karşılaşmaya da değinen Özcan, takımın mücadeleye iyi hazırlandığını belirtti.

Fenerbahçe - Pogon Szczecin Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
Fenerbahçe - Pogon Szczecin Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?
İçeriği Görüntüle

Salih Özcan ile Orkun Kökçü’nün milli takımda yakaladığı uyumun Beşiktaş’a nasıl yansıyacağı, siyah-beyazlı taraftarların yeni sezonda en fazla merak ettiği konular arasında yer alıyor.