Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakarya’nın Off-Road Ekibi, 18. Karadeniz Off-Road Kupası’nda Şampiyonluğu Elde Etti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun düzenlediği 18. Karadeniz Off-Road Kupası’nın 5. ayağında Sapanca Off-Road Kulübü, sezonu şampiyon olarak tamamlayarak kupayla döndü. Kulüp pilotları Muhammet Ali Yılmazer ve co-pilot Enes Gür, yaşanan zorluklara rağmen 2025 Karadeniz Off-Road Şampiyonu unvanını kazandı. Kulüp başkanı Gökhan Özyazıcı, destek verenlere teşekkür etti.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun düzenlediği 18. Karadeniz Off-Road Kupası'nın 5.

18. Karadeniz Off-Road Kupası’nda Sakaryalı Ekip Büyük Başarı Elde Etti

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) öncülüğünde gerçekleştirilen 18. Karadeniz Off-Road Kupası’nın beşinci ayağı, 11-12 Ekim 2025 tarihlerinde Ordu’nun Ünye ilçesinde yapıldı. Bu önemli organizasyonda Sakarya’nın Off-Road ekibi, şehirlerine kupayla dönerken büyük bir başarıya imza attı.

Sezon Finalinde Kendilerini Gösterdiler

Mahalli Karadeniz Off-Road Kupası’nın son ayağında Sapanca Off-Road Kulübü sporcuları, sezon boyunca sergiledikleri başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Kulüp pilotu Muhammet Ali Yılmazer ile co-pilotu Enes Gür, yarışın ilk turunda mekanik bir sorunla karşılaşarak Ünye etabında puan alamadı; ancak genel klasmanda elde ettikleri başarı ile 2025 Karadeniz Off-Road Şampiyonu unvanını kazandılar.

Baskın İfadeler ve Teşekkür

Konuyla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Gökhan Özyazıcı, “Ünye etabında bazı teknik sıkıntılar yaşamamıza rağmen sezonu birincilikle tamamlamanın mutluluğunu hissediyoruz. Sporcularımız Muhammet Ali Yılmazer ve Enes Gür, Karadeniz kupasının tüm etaplarında kayda değer bir performans sergileyerek bizi tekrar gururlandırdı. Kalabalık bir ekiple bu yarışmaya katıldık ve üyelerimizle birlikte destek verdik. Ayrıca, yarış boyunca sundukları misafirperverlik için Ünye Off-road Yunus Emre Spor Kulübü (ÜNOFF) Başkanı Alper Argan ve ekibine, diğer kulüp başkanları ve sporculara teşekkür etmek istiyorum. Sapanca Off-Road Kulübü olarak dostluk, dayanışma ve sporun birleştirici gücünü yaşatmaya devam edeceğiz” diye belirtti.