Kaynarca’daki Tavuk Çiftliğinde Yangın Çıktı
Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde yer alan bir tavuk çiftliğinin depo alanında yangın çıktı. Olayda, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü ve olayda ufak bir maddi hasar oluştu.
Yangının yaşandığı yer, Topçu Mahallesi Dağ Yeniköy Sokak üzerinde bulunan 60 bin kapasiteli tavuk çiftliği olarak kaydedildi. Alınan bilgilere göre, H.B. isimli şahsa ait olan çiftliğin depo kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın meydana geldi.
Olayın duyulmasının ardından, hızla bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alarak söndürdü. Yangınla ilgili olarak incelemelerin başlatıldığı bildirildi. Bu tür olayların, hayvancılık sektöründe önemli etkiler yaratabileceği göz önünde bulundurulursa, tedbirli olunması gerektiği bir kez daha vurgulandı.
BATMAN’IN BEŞİRİ İLÇESİNDE KAFASI PLASTİK BİDONA SIKIŞAN TİLKİ, DUYARLI VATANDAŞIN MÜDAHALESİ İLE KURTARILDI.



