Meme Kanseri Farkındalığı İçin Önemli Etkinlik
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ortaklığında, 16 Ekim Perşembe günü “Sevdikleriniz İçin, Kendiniz İçin: Bir Kontrol Bir Hayat” konulu bir meme kanseri farkındalık konferansı gerçekleştirilecek. Etkinlik, saat 13.00’te Adapazarı’ndaki Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşecek.
Eğitimler Devam Ediyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği eğitim programları ve konferanslar hız kesmeden sürüyor. Son olarak Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği doğrultusunda gerçekleştirilecek bu önemli etkinlikte meme kanseri hakkında kapsamlı bilgiler sunulacak. Meme kanseri farkındalık ayı kapsamında düzenlenen konferans, bu hastalığın erken teşhisi ve önlenmesi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
Uzmanlardan Bilgi Alınacak
Konferansın konuşmacısı Prof. Dr. Havva Belma Koçer, özel bir hastanede Meme ve Endokrin Cerrahisi alanında uzmanlaşmış bir hekimdir. Koçer’in katılımıyla düzenlenecek olan etkinlikte, katılımcılara erken teşhisin önemi ve kendi kendine muayene yöntemleri gibi kritik konular hakkında bilgiler verilecektir. Modern tedavi yaklaşımlarıyla ilgili de önemli paylaşımların yapılacağı konferans, katılımcılar için değerli bir kaynak oluşturması bekleniyor.
Herkesi bu hayati etkinliği kaçırmamaya davet ediyoruz.