Adapazarı’nda Borç Tartışması Silahlı Kavgaya Dönüştü
SAKARYA (İHA) – Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir borç mesele yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada iki kişi yaralandı. Olayın ardından, suç aletinin ele geçirilmesiyle birlikte, iki şüpheli gözaltına alındı.
Kavganın Neden Kaynağı: Borç İlişkisi
Olay, dün saat 16.45 sıralarında Karaköy Mahallesi’nde bulunan Ankara Caddesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, S.U. (29) ve M.T. (39), kendilerine borçlu olduğunu iddia ettikleri İ.Y.K. (32) ve E.K. (36) ile bir patates ve soğan satış noktasında bir araya geldi. Kısa sürede tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kavga esnasında İ.Y.K., yanındaki tabanca ile S.U. ve M.T.’ye ateş açtı.
Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde
Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.
Şüpheliler Gözaltına Alındı
Olay sonrası yapılan araştırmalar sonucunda İ.Y.K. ve E.K. isimli şahıslar, kullandıkları tabanca ile birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak, adli işlemlerin gerçekleştirilmesi için ilgili mercilere sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.