Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sakarya’da Alkollü Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Dört Kişi Yaralandı

    Sakarya’nın Kocaali ilçesinde alkollü sürücü E.K. kontrolündeki Audi, D010 karayolunda durak halindeki araçlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralanırken, alkollü sürüşe tepki gösteren hafif ticari araç sürücüsü Murat Kepez, daha fazla can kaybı olmaması için dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

    Sakarya'nın Kocaali ilçesinde alkollü sürücü E.K. kontrolündeki Audi, D010 karayolunda

    Kocaali’de Alkollü Sürücünün Yol Açtığı Kaza Dehşeti: 6 Yaralı

    Sakarya’nın Kocaali ilçesi D010 karayolunda, dün öğleden sonra meydana gelen kazada, bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen iki araca ve bir tarım aracına çarptı. Alkollü bir sürücünün neden olduğu bu korkunç kazada bir motosikletli ise büyük bir tehlikeden kıl payı kurtulmayı başardı.

    Kaza, saat 16.05 sularında Kocaali-Karasu D010 karayolu üzerindeki Yalı Mahallesi Büyük Melen Camii kavşağında gerçekleşti. Karasu yönüne doğru ilerleyen 54 ABC 876 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, sürücüleri henüz belirlenemeyen 81 DK 161 plakalı Toyota marka otomobil ve tarım aracı olarak bilinen ‘patpat’ aracı, kırmızı ışıkta durdu. Bu esnada alkollü olduğu bildirilen E.K. yönetimindeki 34 TB 8560 plakalı Audi marka otomobil önce refüje çarptı, ardından kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarparak büyük bir kazaya sebep oldu. Çarpmanın etkisi ile patpatta bulunan sürücü Y.K., eşi H.K. ve iki çocuğu yola savrulurken, alkollü sürücü ve yanında bulunan bir yolcu da yaralandı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine çok sayıda acil sağlık, polis ve itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yaralılar, Kocaali ve Karasu Devlet Hastaneleri’ne kaldırıldı.

    Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

    Alkollü sürücünün neden olduğu kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin refüje çarpmasıyla kontrolden çıktığı ve kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor. Ayrıca o esnada hafif ticari aracın yanında duran bir motosikletlinin de kaza anından kıl payı kurtulma anları kaydedildi.

    <h2"Alkollü Araç Kullanımına Tepki: 'Günahsız İnsanlar Yaralanıyor'

    Kaza sırasında yara almadan kurtulan 54 ABC 876 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Murat Kepez, alkollü araç sürümüne karşı duyduğu tepkisini dile getirdi. Kepez, “Alkol alan insanlar kesinlikle trafiğe çıkmasınlar. Burada masum birçok kişi yaralanıyor, hayatını kaybedebiliyor. Lütfen alkollü araç kullanmayın, günahsız insanların canı yanıyor” şeklinde uyarıda bulundu.