Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Anlamlı Ziyaret
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Geyve ilçesinde bulunan bir huzurevini ziyaret ederek oradaki yaşlılarla buluştu.
Huzurevi Ziyaretiyle Topluma Katkı
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Geyve Meslek Yüksekokulu, sosyal sorumluluk çerçevesinde Hendek Nişancı Huzurevi’ni ziyaret etti. İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri, öğretim üyeleri Faruk Yahşi, Tuğba Özsoy ve Yasin Atalay rehberliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onların yaşam deneyimlerini dinlediler.
Sosyal Sorumluluk ve Toplumla İletişim
Geyve MYO Müdür Yardımcısı Faruk Yahşi, üniversitelerin yalnızca eğitim veren kurumlar olmanın ötesinde topluma hizmet etme görevine de sahip olduğunu belirtti. Yahşi, “Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi olarak, ‘topluma hizmet’ misyonunu ön planda tutuyoruz. Öğrencilerin öğrenim süreçlerinde sosyal sorumluluk bilincini edinmeleri ve içinde bulundukları topluma katkıda bulunmaları bizim için kritik. Hendek Melek Nişancı Huzurevi’nde geçirilen zaman, öğrencilerin insan odaklı bir vizyon geliştirmelerine yardımcı oluyor. Bizi kabul eden huzurevi yönetimine ve değerli büyüklerimize teşekkür ederiz” dedi.
Bu tür ziyaretlerin, geleceğin profesyonellerinin topluma daha duyarlı bir şekilde hizmet etmelerine olanak tanıdığı vurgulandı.









