Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano Takımından Önemli Bir Başarı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kano sporcuları, Eskişehir’de düzenlenen Durgunsu Kano Olimpik Umutlar Yarışları’nda önemli bir başarıya imza attı.
Bu yıl 29 ve 30 Eylül tarihlerinde gerçekleşen etkinlikte, farklı kategorilerde mücadele eden sporcular, ikincilik kupasını kazandı. Zorlu rekabetin yaşandığı 500 metre yarışlarında U14 Erkekler kategorisinde Batuhan Kordon dördüncü sırada yer alırken, U13 Erkekler kategorisinde Haktan Yağız Güz birinci, Efe Berk Güz ikinci, Yusuf Zorlu dördüncü ve Taha Mert Tunç beşinci olarak başarılı bir performans sergiledi.
200 Metre Yarışlarında Da Başarı Geldi
200 metre yarışlarına baktığımızda, U14 Erkekler kategorisinde yine Batuhan Kordon dördüncü sırayı aldı. U13 Erkekler kategorisinde ise Haktan Yağız Güz birinciliği elde ederken, Yusuf Zorlu ikinci, Efe Berk Güz dördüncü ve Taha Mert Tunç beşinci olarak yarışlarını tamamladılar.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, bu başarıyla kano sporundaki yerini yeniden sağlamlaştırmış oldu.