Adana’da Kadınlardan Gazze’ye Anlamlı Destek
Adana’nın Saimbeyli ilçesinde yaşayan kadınlar, Gazze’deki insanlara destek olmak amacıyla evlerinde hazırladıkları gıda ve el işlerini satışa sundu.
Saimbeyli ilçe merkezinde, bir araya gelen kadınlar, Gazze’ye maddi yardımda bulunmak için gönüllü olarak ellerinden geleni yapıyor. Evlerinde yaptıkları yiyecekler ve el yapımı ürünler, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak üzere satışa konuldu. Elde edilen gelirin tamamı Gazze’ye bağışlanacak. Bu dayanışma etkinliği, bir hafta boyunca devam edecek ve toplanan yardım, Gazze’ye gönderilecek.
Etkinliğin koordinatörlerinden Ayşe Kayhan, “Hedefimiz Gazze’deki kadın ve çocuklara bir nebze de olsa destek olabilmek” şeklinde konuşarak, kadınların bu gönüllü çabasının önemine vurgu yaptı. Gazze’ye ulaşacak yardımların, zor günler geçiren aileler için büyük bir moral kaynağı olacağı belirtiliyor.
SAİMBEYLİ İLÇESİNDE KADINLAR GAZZE’YE DESTEK OLMAK İÇİN EVLERİNDE HAZIRLADIKLARI YİYECEK VE EL İŞİ ÜRÜNLERİ SATIŞA ÇIKARDI.
SAİMBEYLİ İLÇESİNDE KADINLAR GAZZE’YE DESTEK OLMAK İÇİN EVLERİNDE HAZIRLADIKLARI YİYECEK VE EL İŞİ ÜRÜNLERİ SATIŞA ÇIKARDI.



