Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sabancı Ortaokulu Yıldızlar Basketbol Grup Şampiyonası’nda üst üste zafer elde ederek Türkiye Yarı Finalleri’ne katılma hakkını kazandı.

    Yıldızlar Basketbol Grup Şampiyonası’nda hem kız hem de erkek takımlarıyla başarılı olan Yakutiye Sabancı Ortaokulu, Türkiye Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazandı. Antrenörler İbrahim Karakaş, Bahadır Mazlumoğlu ve Ebru Yurtoğlu Çağlayan liderliğindeki okul, destekçilerine teşekkürlerini iletti. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur da başarıyı kutladı.

    Yıldızlar Basketbol Grup Şampiyonası'nda hem kız hem de erkek takımlarıyla

    Sabancı Ortaokulu, Yıldızlar Basketbol Grup Şampiyonası’nda hem kızlar hem de erkekler kategorisinde grup birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenörler İbrahim Karakaş, Bahadır Mazlumoğlu ve Ebru Yurtoğlu Çağlayan liderliğindeki takım, Türkiye Yarı Finalleri’ne katılma hakkı kazanarak dikkatleri üzerinde topladı.

    Yakutiye’deki Sabancı Ortaokulu, basketbol alanında elde ettiği bu başarıyla Kars’ta yapılan Yıldızlar Basketbol Grup maçlarında Erzurum’u temsil etti. Hem erkek hem de kız takımları, şampiyonluk elde ederek Türkiye Yarı Finalleri için hazırlandıkları Çorum’a odaklanmış durumda. Okulun hedefi, Türkiye finallerine katılmak olarak belirlendi.

    Başarıda disiplinli ve özverili çalışmanın büyük payı olduğunu ifade eden okulun beden eğitimi öğretmenleri, “İl Müdürümüz Levent Çakmur, Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez, Okul Sporları Şube Müdürümüz Yaşar Elen, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız, Yakutiye İlçe Müdürümüz Abdurrahman Gazioğlu ve Okul Müdürümüz Selahattin Şevketoğlu ile müdür yardımcılarımız ve öğrenci velilerimize destekleri için minnettarız” dedi.

    Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Kars’taki şampiyonluktan dönen Sabancı Ortaokulu’nu tebrik ederek, “Erzurum’u temsil eden kız ve erkek takımlarımız grup birincisi oldu. Öğrencilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, Çorum’daki yarı finale başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.