Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Şaban Çopuroğlu, TBMM İçişleri Komisyonu’na Yeniden Seçildi!

    AK Parti’li Şaban Çopuroğlu, TBMM’de İçişleri Komisyonu üyeliğine yeniden seçilerek Kayseri’nin ve partinin çıkarlarını temsil etmeye devam edecek. Çopuroğlu, güvenlik ve yerel yönetimle ilgili yasal düzenlemelerde aktif rol alarak, milletin taleplerine odaklanacaklarını vurguladı.

    AK Parti'li Şaban Çopuroğlu, TBMM’de İçişleri Komisyonu üyeliğine yeniden seçilerek

    Çopuroğlu İçişleri Komisyonu Üyeliğine Yeniden Seçildi

    Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 28. Dönem Kayseri Milletvekili olarak görevine devam eden AK Parti’li Şaban Çopuroğlu, İçişleri Komisyonu’na yeniden seçilerek önemli bir görevi üstlenmeye devam ediyor.

    Yasama Sürecinde Aktif Rol

    Daha önceki dönemde de İçişleri Komisyonu üyeliği görevini başarıyla sürdüren Çopuroğlu, şimdi de bu kritik komisyonda yer alarak yasama görevlerine tekrar katkıda bulunacak. Güvenlik, asayiş gibi konuların yanı sıra yerel yönetimler ve iç işleyişle ilgili birçok yasal düzenlemenin değerlendirildiği komisyonda kayserililerin ve partisinin temsilcisi olarak görevini sürdürecek. Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Çopuroğlu, “Milletimizin iradesi doğrultusunda görevime devam ederken, İçişleri Komisyonu’na tekrar seçilmek beni son derece mutlu ediyor. Ülkemizin güvenliği ve vatandaşlarımızın huzuru adına önemli kararların alındığı bu komisyonda, katkılarım ile devam edeceğim. Şehrimizin sesi olarak görevimi sürdüreceğim,” şeklinde konuştu.

    Milletin Talepleri Üzerine Çalışıyoruz

    AK Parti’nin, vatandaşların taleplerini temel alan bir yaklaşım benimsediğini vurgulayan Çopuroğlu, TBMM’deki yeni dönemde Kayseri’ye değer katacak projelere imza atma konusunda kararlı olduklarını ifade etti.