Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Rus turist fırtınanın oluşturduğu dev dalgalar arasında denize girdi, ceket giyenlere güldü

    ANTALYA’DA METROLOJİNİN CUMARTESİ GECESİ İÇİN SAATTE 70 İLA 100 KİLOMETRE HIZINDA FIRTINA UYARISINA SAATLER KALA, RÜZGAR ETKİSİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI. DEV DALGALARIN OLUŞTUĞU SAHİL KESİMLERİNDE RUS BİR TURİST TEHLİKEYE ALDIRIŞ ETMEDEN DENİZİN KEYFİNİ ÇIKARDI. RÜZGARIN ETKİSİNDEN DOLAYI MARTI VE KARGALAR UÇMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Antalya’da meteorolojinin Cumartesi gecesi için saatte 70 ila 100 kilometre hızında fırtına uyarısına saatler kala, rüzgar etkisini göstermeye başladı. Dev dalgaların oluştuğu sahil kesimlerinde Rus bir turist tehlikeye aldırış etmeden denizin keyfini çıkardı. Rüzgarın etkisinden dolayı martı ve kargalar uçmakta güçlük çekti.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün turuncu kodla sağanak uyarısının ardından bir uyarı da kent merkezi ve çevrelerinde fırtına için geldi. Kuzey yönlerden saatte 70-90 km, yüksek kesimlerde ise saatte 90-100 km hızında olacağı öngörülüyor. Kuvvetli fırtınanın başlamasına saatler kala ise Antalya kent merkezinde şiddetli rüzgar etkisini göstermeye başladı. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’nde rüzgardan dolayı dev dalgalar oluştu. Sahile gelenler oluşan manzara eşliğine cep telefonlarına sarılırken, Rus bir turist ise denizin keyfini çıkarmayı tercih etti. Rüzgarın etkisinden dolayı martı ve kargalar uçmakta güçlük çekti.

    “Ceket neden giyiyorsunuz anlamıyorum”

    Bir sürre denizin içinde dalgalarla mücadele eden Rus turist, Antalya’nın havasını çok beğendiğini söyledi. “Deniz ve hava güzel. Soğuk değil sıcak. Neden ceket giyiyorsunuz gerçekten sizi anlamıyorum” diyen turist, ardından tekrar dalgalar arasında denize girmeyi sürdürdü.

    “Bizimkiler giremez”

    Rus turistin denize girdiğini gören Oskay Ulusal, “Genelde Ruslar alışkın olduğu için, onlar girebiliyor, bizimkiler giremez. Ben de girmem. Yaşlandık artık” dedi.