Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Sıla Nur Gençer, kadınlar taekwondo 70 kg kategorisinde bronz madalyayı elde etti.

    Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Sıla Nur Gençer, kadınlar taekwondo 70 kiloda bronz madalyanın sahibi oldu.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Riyad 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Bronz Madalya Sevinci

    Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda taekwondo branşında kadınlar 70 kilogram kategorisinde Sıla Nur Gençer, başarılı bir performans sergileyerek bronz madalya kazandı. Genç sporcu, turnuva boyunca sergilediği üstün yetenekleriyle dikkatleri üzerine topladı.

    Başarılarla Dolu Bir Turnuva

    Sıla Nur Gençer’in bu başarısı, Türk taekwondo sporuna önemli bir katkı sağlarken, aynı zamanda genç atletin uluslararası arenadaki geleceği için de umut verici bir gösterge oldu. Oyunlar, sadece sporcular için değil, aynı zamanda ülkelerarası dayanışmanın da önemli bir simgesi haline geldi.

    Sıla Nur’un kazanmış olduğu bu madalya, onun azmi ve disiplinini bir kez daha kanıtladı. Türkiye, taekwondo alanında kazandırdığı bu tür başarılarla spordaki potansiyelini dünya sahnesinde göstermeye devam ediyor.