Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ramazan Bayramı’nda Burdur’da 4.879 güvenlik personeli hizmet verecek

    Ramazan Bayramı süresince Burdur’da, 4 bin 879 güvenlik personeli, trafik ve asayişi sağlamak amacıyla görev alacak. Polis ve jandarma ekipleri, 185 yaya devriyesi ve hava destekli denetimlerle vatandaşların güvenliği için çalışacak.

    Ramazan Bayramı süresince Burdur'da, 4 bin 879 güvenlik personeli, trafik

    Ramazan Bayramı tatili süresince Burdur’da trafik ve asayiş kontrolünü sağlamak amacıyla 9 gün boyunca toplam 4 bin 879 güvenlik görevlisi hizmet verecek. Hava destekli denetimler yaparak polis ve jandarma ekipleri, halkın güvenliğini artırmayı hedefliyor.

    Burdur, Antalya ve Fethiye gibi popüler tatil destinasyonlarının güzergâhında bulunuyor ve bu nedenle Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 bin 879 güvenlik mensubu burada görev alacak. Bayram arifesinde saatte ortalama bin 600 aracın geçiş yaptığı Burdur’da, trafik yoğunluğu gözle görülür şekilde arttı.

    Tatil ve memleket ziyaretlerine çıkan vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla Burdur’daki polis ve jandarma denetimlerini sıkılaştırdı. Asayiş ve trafik güvenliğini sağlama amacıyla bölgede 4 bin 879 kolluk personeli görevlendirildi.

    Tatil süresince Burdur’da gece gündüz faaliyet gösterecek güvenlik personelinin arasında 185 yaya devriyesi, 379 asayiş ekibi, 1.472 asayiş personeli, 432 trafik ekibi ve 1.056 trafik görevlisi yer almakta. Ayrıca, Burdur İl Jandarma Komutanlığı da önlemlerini artırarak, 484 tim, 1.954 asayiş personeli, 171 trafik timi ve 397 trafik jandarma personeli 15 hava aracı ile denetim yapacak.

    Yetkililer, bayram süresince Burdur’daki güvenliğin sağlanmasına yönelik ciddi bir titizlik gösterileceğini vurguladılar.