Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pursaklar’da Cumhuriyet Bayramı’nın 102. Yılı Nezaket Okullarında Kutlandı

Pursaklar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Saray Nezaket Okulu’nda coşkuyla kutladı. Öğrenciler, bayraklarla donattıkları sınıflarda şiirler okuyup şarkılar söyledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların coşkusunun önemli olduğunu vurguladı.

Pursaklar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Saray Nezaket Okulu'nda coşkuyla

Pursaklar’da Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde yer alan Saray Nezaket Okulu’nda cumhuriyetin 102. yıl dönümü etkinlikleri, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Program dahilinde minik öğrenciler, şiirler okuyarak ve şarkılar söyleyerek Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını pekiştirdi. Sınıflar, kırmızı ve beyaz renklerle süslenerek bayram atmosferi yaratıldı. Küçük öğrenciler, ellerindeki bayraklar ve dillerindeki marşlarla bu özel günü coşkuyla kutladı.

‘’Çocuklarımız Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadı’’

Cumhuriyetimizin 102. yıl kutlamasında öğrencilerin gösterdiği coşkuya değinen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Çocuklarımızın Cumhuriyet coşkusu ve heyecanı gözle görülmeye değerdi. Cumhuriyetimizin değerlerini, geleceğimiz olan bu çocuklara erken yaşta aktarmak bizim için büyük bir onur. Onlar, yarının teminatıdır. Minik öğrencilerimizin bu özel kutlaması bizlere büyük bir gurur verdi. Bu anlamlı günde coşku ile kutlama yapan çocuklarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.