Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis Memuru Mustafa Şahin, Cizre’de 300 Kişilik Yemek Etkinliği Düzenledi

Mustafa Şahin, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis olarak, Şırnak’ın Tepeönü köyünde 300 kişiye yemek sundu. Etkinlik, köy halkına birlik ve beraberlik mesajları verirken, çocukların mutluluğu öne çıktı. Şahin, gönüllere dokunarak kardeşlik duygusunu pekiştirmek istediklerini vurguladı.

Mustafa Şahin, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis olarak, Şırnak'ın

Tepeönü Köyü’nde Birlik ve Beraberlik Sofrası Kuruldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan polis memuru Mustafa Şahin, Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Tepeönü köyünde, çoğunluğunu çocukların oluşturduğu yaklaşık 300 kişiye yemek dağıttı.

Halkın Bir Araya Geldiği Etkinlikte Mutluluk Hakim Oldu

Köy meydanında kurulan geniş sofrada bir araya gelen köy sakinleri, birlikte olmanın verdiği sevgiyle, dayanışma ve birliktelik mesajları verdiler. Dualarla başlayan bu anlamlı etkinlikte, çocukların neşesi ve mutluluğu katılımcıların yüzlerinden okunuyordu.

Yemek boyunca çeşitli lezzetlerin ikram edildiği organizasyonda bayram havası esintisi hâkim oldu. Etkinliğe katılan köylüler, polis memuru Şahin’e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı artırdığını belirttiler.

Ülkenin Huzuru İçin Dualar Edildi

Yemek sonrası yapılan dualarda, ülkenin huzur ve birlik içinde yaşaması için dileklerde bulunuldu. Tepeönü köyü sakinleri, bu unutulmaz günü yaşamanın mutluluğunu dile getirdiler.

Polis memuru Mustafa Şahin ise, bu etkinliğin amacının “gönüllere dokunmak ve kardeşlik duygusunu pekiştirmek” olduğunu ifade etti.