Plakasız Araçla Trafiğe Çıkan Sürücüye 18 Bin 534 TL Ceza Uygulandı

Edirne’nin Keşan ilçesinde B.P., plakasız otomobiliyle trafiğe çıktığı için 18 bin 534 TL ceza aldı. Emniyet ekipleri, aracın çekme belgeli olduğunu ve sürücünün ehliyetinin yetersiz olduğunu tespit etti. Otomobil sürücüye teslim edildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde B.P., plakasız otomobiliyle trafiğe çıktığı için 18

Edirne’nin Keşan İlçesinde Plakasız Araç Trafikten Men Edildi

Edirne’nin Keşan ilçesi, trafiği denetleyen emniyet güçleri ile dikkat çeken bir olaya sahne oldu. Çekme belgeli plaka olmadan trafikte seyreden sürücü, 18 bin 534 TL ceza ile karşı karşıya kaldı.

Olayın Detayları

Cumhuriyet Mahallesi’nde, Nazmi Başar Caddesi üzerinde plakasız bir otomobilin trafiğe çıktığı bilgisi üzerine Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Otomobili durdurmayı başaran polis, araçta yapılan detaylı inceleme sonucunda sürücünün, B.P. ismine ait olduğu öğrenilen otomobilin trafikten çekme belgesine sahip olduğunu tespit etti. Bunun yanı sıra, sürücünün yetersiz ehliyete sahip olduğunu da belirledi.

Ekipler, plakasız araç kullanan B.P.’ye 18 bin 534 TL tutarında idari para cezası uygularken, otomobili çekiciye yükleyip sürücüye teslim etti. Bu olay, plakasız araç kullanmanın yan etkileri ve trafik kurallarına uyulmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.