Piri Reis Ortaokulu’ndan Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret ve Eğlenceli Etkinlikler

1 Min Read

Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi’nde Anlamlı Ziyaret

Piri Reis Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Kepez Belediyesi’ne ait Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret ederek huzur evi sakinlerine renkli bir gün yaşattı. Folklor gösterisi ile sahne alan öğrenciler, izleyenlerden büyük beğeni toplarken, canlı müzik performansı da katılımcılara unutulmaz anlar sundu.

Kuşaklararası Dayanışma

Buluşma, gençlerin yaşlılarla bir araya gelmesi ve kuşaklar arası bağların güçlenmesine katkı sağladı. Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Evrim Yalçın da etkinliğe katılarak, öğrenci ve öğretmenlerle huzurevi sakinleri arasında köprü kurarak, keyifli sohbetlere katıldı. Yalçın, ziyaretin önemine dikkat çekerek, “Gençlerin büyüklerine bir arada olmasının değeri çok büyük,” ifadelerini kullandı.

Büyüklerin Beklentileri Sade ve Önemli

Evrim Yalçın, huzurevi sakinlerinin sadece hatırlanmak ve hallerinin sorulmasını istediğini dile getirerek, “Görev süresince her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Farklı etkinliklerle onları mutlu etmek önemli,” dedi. Öğrencilere ve öğretmenlere, bu güzel etkinliğin organizasyonunda gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version